20 Ekim 2007 Cumartesi

Konya 112'den güldüren diyaloglar

Konya 112 Acil Yardım Merkezi'ni arayan ve yardım isteyen kişilerle operatörler arasındaki diyaloglar çok komik...

#####Santral görevlisi: Ambulansımız sizi bulamadı, sizin sokakta dolaşıyor.#####Hasta yakını: "Ben ambulansı görüyorum, bu yana gelsin bu yana

#####Santral Görevlisi:"Ambulansımız adrese ulaşamaz ise sizi aramamız gerekebilir telefonunuzu verir misiniz?#####"Hasta yakını: "Telefonumu yeni aldım sana verirsem ben neyle konuşacağım"..

Santral görevlisi: "Evinizin yakınında bilinen bir cami, market, okul var mı? Ambulansımızı nerede karşılayacaksınız?
Hasta yakını: "Kapının önünde...

Eşinin kalp krizi geçirdiğini ve Acil yardım ihtiyacını dile getirmeye çalışan ve ağlayan bayanın karşısında heyecanlanan Santral Görevlisi: "Eşiniz erkek mi?"...

18 Ekim Perşembe 22:00 / yeni bölüm

Mehmet ve Deniz birbirlerine nihayet kavuştuklarına inanamazlar. Bunca yıl nasıl da boşa harcanmıştır. Ferda ise bu beklemediği gelişmenin şokuyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Kaybetmek, hele de Deniz’in karşısında yenilmek onun tanımadığı bir duygudur. Bu arada Mehmet’i evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Deniz ise evde yaşanan beklenmedik bir gelişmeyle şok olur. Ömer giderek tutulmaya başladığı Deniz’i unutabilecek midir?
Aşklarını doludiz


Hediye’nin Kont’la yaptığı görüşme hiç kimsenin hoşuna gitmez. Ne Münevver ne Selahaddin ne de Pusat’ın içi hiç rahat değildir. Hediye ise bütün tehlikesine rağmen işin üstüne gitmeye ve bahis dövüşlerini ispatlamaya kararlıdır. Bir yandan dövüşlerin peşine düşer bir yandan da onu Kont’la gören Pusat’ın gönlünü almaya çalışır. Pusat ise hem Hediye ile arasını iyi tutmaya hem de Selahaddin Hoca’nın emaneti Poyraz’ı kollamaya çalışır. Ancak Poyraz’ı kollamak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Kont’un ise hepsine büyük bir sürprizi vardır.


Bölüm 16 Yeni Bölüm

Ömer hayatı öğreniyor

Babası iflas den Ömer gerçekten zor durumdadır. Ama yanında onu içtenlikle seven Ayşe’si vardır. Hayatta ayakta kalabilmeyi Ayşe’yle birlikte öğrenecektir. Bu durum Kemal’i de çok mutlu etmekte, adım adım amacına doğru yürümektedir. Kemal mutlu olurken, avukat Tarık çileden çıkmaktadır. Ayşe’nin boşanmaktan vazgeçtiğini düşünen Tarık sevdiği kız uğruna yeni bir hamle yapacak mı ?İlk şoku atlatan Saadet artık derin bir hüzün içindedir. Nefise ise aile bütçesine katkı yapabilmek için çırpınmaktadır. Kemal’in avucuna düştüğünü düşünen Nazif harekete geçer. Her şeyden habersiz “saf” bir aşkla Ömer’e bağlanan Begüm de bir yandan nişanlısı için çırpınmaktadır. Kemal, Nazif ve Begüm engelini aşmak için ne yapacak? Bu arada uzun süredir Ömer’den haber alamayan kankaları Yaşar ve Taner de ona ulaşabilmek için Sevim Abla Restaurant’a gelirler. İflas haberi Ömer’in arkadaşları için de büyük bir şok olur. Lokanta gazetede çıkan haberden ötürü müşteri kaynamaktadır. Ayşe’nin önünde Kemal’in desteğiyle parlak bir gelecek oluşmuştur. Kemal’in planları yemeklerin güzelliğini tanıtmakla sınırlı değildir. Ayşe’ye bir sihirli değnek değecektir. Acaba bu parlak geleceğe atılan adımlar Ayşe ile Ömer aşkını güçlendirecek mi?

Oyuncular:
Ömer
Ayşe
Kemal
Saadet
Recep
Sevim
Nefise
Şükran
Özlem
Tarık


Bölüm 6 Yeni Bölüm

Halil ile Yusuf karşı karşıya

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Menekşe’nin ağabeyi Yusuf ile sevdiği adam Halil karşı karşıya geliyor.

Menekşe’nin saklandığı yeri öğrenen babası, Kadir ile Mustafa’ya haber verir.

Yusuf da Menekşe’ye çok yaklaşmıştır. Sonunda Yusuf ve Halil karşı karşıya gelirler. Bir tarafta ağabeyi, bir tarafta Halil. Menekşe çaresiz kalır. Bu arada Mithat’ın adamları onları izlemektedir. Kadir’le Mustafa yeni işlerinde nasıl bir belaya bulaştıklarının farkında değillerdir. Mithat’ın kurduğu tuzaklar, Menekşe’ye adım adım yaklaşan ölüm.

Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır.

Oyuncular:
Halil
Menekşe