12 Ekim 2007 Cuma

MSN Font Color Editor 4.2

MSN yazılımında kullandığınız yazı renklerinden sıkıldıysanız bu ücretsiz program ile kendi renginizi oluşturabilirsiniz. MSN yazılımını yeniden başlattığınızda oluşturmuş olduğunuz renk aktif olacaktır

Devamını Oku.. »


Msn toplu msj gönderici ile listenizdeki durumu ne olursa olsun tüm online kişilere istediğiniz msjı bir kerede atabilirsiniz. Dilerseniz siz çevrımdışı olun sadece msninizin açık olması yeterli yollucağınız mesajı seçin, program gerisini halledicektir. Peki bu özellik msn plusta /all komutu ile yapılmıyor mu diyeceksiniz: evet yapılıyor ama mesaj atacağınız kişilerin pencerelerinin açık olması lazım. Bu programda ise böyle birşeye ihtiyacınız yok, pencereleri kendi açar mesajınızı tüm online listenize ulaştırır.

Devamını Oku.. »

Windows Live Messenger’daki hesabınızın Görüntü Adı(Nick) bölümüne program ile oluşturduğunuz karakter ve stilleri kullanarak değişik bir hava katıyorsunuz. Messenger Plus! Live ile birlikte gelen özellikleri daha kolay bir şekilde kullanarak renkli yazılar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz yazılar sadece tek renkli olmuyor, bir başlangıç birde bitiş rengi seçerek
yazınıza bir geçiş efekti veribiliyorsunuz.

Devamını Oku.. »

Öncelikle Photoshop Brushes nedir ?

Photoshop ta Brush tool ( b ) ( Fırça ) aracını seçtikten sonra ilgili panel özelliklerinde karşımıza çıkan şekiller - çizgiler - v.b. birer fırça seti öğesidir. Buradan indirdiğiniz fırçaları bir klasöre açtıktan sonra

Şekildeki kırmızı ile belirtilmiş butona tıklayınız ve açılan menüden ” Load Brushes ” e tıklayınız. Dosya Aç iletişim kutusundan indirdiğiniz fırçaları photoshop’a yükleyiniz.


Devamını Oku.. »

Harika bir photoshop actionu.Resminiz photoshopda açık halde iken play e basarak actionu uyguladığınızda photoshopunuz deliriyor ve kısa bir süre sonra resminizin onlarca kopyasını tek dosyada farklı şekillerde çıkarıyor.Action sadece 48 kb..

Download

Alıntıdır.

2) CTRL+J ile Layerimizin Kopyasını oluşturuyoruz.

3) Daha sonra Filter > Stylize > Glowing Edges Effecktimizi Alttaki ayarlara göre Yapıyoruz.

Devamını Oku.. »

Bazen boyutu yüksek olan dosyalarımızı (resim,video,*** vb.) arkadaşlarımızla paylasmak isteriz Ama aktarım hızı biraz yavastır…

Ama bunu hızlandırmak bizim elimizde…


Devamını Oku.. »

Galatasaray

- Bas Koymusuz Cimbombom’un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa’da Destan Yazdi Aslanlar,fatih’in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
- Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
- Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek…
- Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli…
- Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa’yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
- Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler…

Devamını Oku.. »

Fenerbahçe

- Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
- Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
- 1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! - Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!

Devamını Oku.. »

Beşiktaş

- besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et…

- edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas’tan.

- delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun…

Devamını Oku.. »

Internet Explorer, Firefox, Opera, Netscape ve Avant tarayıcılarını destekleyen içerik filtreleme programı (anti porn)

- Girilen Adresler
Girilmiş olan internet adresleri günlük olarak kaydedilir.
Bu adresler, filtre uygulanan ve uygulanmayan adresler olarak görüntülenir.
Tarih bilgisi girilerek geçmiş tarihli ziyaret raporu alınabilir.
Adres üzerinde sağ tuş ile adresin temiz yada yasaklı adres listesine eklenmesi sağlanır.
- Adres ve Kelime Listeleri
Yassak Programında, programın kendi adres listesi görüntülenmez. Kullanıcı dilerse yasaklamak istediği yada filtre uygulanmasını istemediği adresleri Yassak Adres Listesi yada Temiz Adres Listesi başlığı altına ekleyerek kendi listelerini oluşturabilir.

Devamını Oku.. »

Hukukçu, boksör, yönetmen, senarist, oyuncu...

Almanyaya 1970lerde giden Adanalı bir anne ve Türkmenistanlı bir babanın oğlu.
Almanya’da doğup büyüyen Haluk Piyes’te marifet çok. Almanya’da; Robert De Niro, James Dean, Johnny Depp’le kıyaslanan Piyes’i Türk seyircisi, ‘O da Beni Seviyor’ filmiyle tanıdı. Haluk Piyes şimdilerde, Osman Sınav ile ‘Pusat’ adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Devamını Oku.. »

YAPIMCI
Osman Sınav
YÖNETMEN
Abdülkadir Ceylan Ede
SENARYO EKİBİ
Aybars Bora Kâhyaoğlu
Onur Şener
Selman Kılıçaslan

Devamını Oku.. »

Show TV’nin iddialı dizilerinden Pusat önceki gece ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımcı Osman Sınav dizinin oyuncularıyla birlikte Maslak Parkorman’da düzenlenen iftar yemeğinde buluşup ilk bölümü yine birlikte izlediler. Dizinin bitimi ile birlikte sahne alan fasıl ekibi ise geceye renk kattı. Pusat’ın oyuncu kadrosunda Haluk Piyes, Yasemin Balık,

Devamını Oku.. »

ZAFER’İN İNTİKAMI…

Polat Alemdar ve ekibinin derin çetelerle kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Memati ve Abdülhey bomba yüklü mavi minibüsün sırrını çözmeye çalışırken karşı karşıya gelecek. Polat’ın bu iki adamının arasına, ateşlenmeye hazır bir silah girecek. Zafer ise derin çetenin faaliyetleri için bir yandan adam yetiştirip bir yandan para ararken, karşısında yine Polat Alemdar’ı bulacak. Polat Alemdar’dan bir ders daha alan Zafer, bu kez intikam kartını devreye sokacak.

Devamını Oku.. »

Patlamadan sonra geçen üç ay pek çok şeyi değiştirmiştir. Kaybedilenlerin acısı dinmese de hayat devam etmektedir. Yaşananlar herkesi olgunlaştırmış, yeni mücadeleler için biraz daha hazırlamıştır. Patlamadan sağ kurtulan Haldun, başhekimliği Levent’e emanet ederek dinlenmeye çekilmiştir. Ancak hastane kadrosuna dahil etmek istediği bir cerrah, Levent’e sorun yaratacaktır. Başarılı, yakışıklı ve çapkın estetik cerrah Arslan’ın ekibe katılması hastaneyi daha ilk günden karıştırır. Arslan’ın aşırı özgüveni ve çapkınlığı, Ela’nın başına iş açar. Tatlı, işveli ve saf kalpli bir hemşire; Sevda da ekibe dâhil olunca, hastanede işler karışır. Ela, kendini Arslan ile geçici başhekim Levent arasında oynanan bir güç oyunun ortasında bulacaktir. Çok ender görülen bir tıp vakası herkesi oldukça heyecanlandırır: Yapışık ikizler. Ancak ikizlerin ameliyatı konusunda Levent ve Arslan arasında oluşan mesleki bir fikir ayrılığı ameliyatı zora sokar. Hastanede tek çatışan onlar değildir. Patlamada kaybedilen yaşamlar, Hasan ve Zenan’ın da arasının açılmasına neden olur. İkisinin farklı yaklaşımları, Hasan ve Zenan’ı rakip haline getirecektir. Yıllar önce birbirine küsen laz kardeşlerin, bir kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle Suat’a gelmesi, hastanede komik anlara sebep olur.


Program Adı : Subtitle Workshop 2.51
Dosya Boyutu : 1.02 MB
Dil : Ingilizce
Limit : Ücretsiz
Konusu : Alt yazı düzenleme aracı
Açıklama: Subtitle ile çok verimli bir şekilde alt yazıları düzenleyebilrisiniz. Subtitle Workshop her boyutları destekler alt yazı programlarında aradığın özelliklerin hepsine sahiptir. Çok hızlı bir şekilde değişimi yapar

Devamını Oku.. »

* YaZıMıZ BцYLeYMiŞ,eLdeN GeLeN BiŞeY YoK,SuSKuNuZ HaYaTa KaRŞı,BaBaLaRa GeLeCeKSiNiZ aZ KaLDı !!!
* ŞeReFe DeYiP HaYSiYeTiMi iÇTiLeR, o Da YeTMeDi,GuRuRuMu KцPRь YaPıP ьSTьNDeN GeÇTiLeR ….
* KaDeRe ReST ÇeKTiM, iSYaNLaRDaYıM!!!
* CeSaReTiN BiTTiĞi YeRDe EsArEt BaŞLaR!!..


Devamını Oku.. »

Program Adı : Recover MyFiles V3.98.5178 ( Dosya Kurtarma )
Dosya Boyutu : 6.5 mb
Dil : Ingilizce
Limit : Özellik Kısıtlamalı (Demo) / Kayit Kısıtlamalı
Konusu : Çok gelişmiş dosya kurtarma programı


Devamını Oku.. »

Valla sizi bilmem ama ben Kola alıp kapağı açtığım zaman %99 “Tekrar Deneyin” çıkıyor. Hatta kampanyalar 2-3 aya bir yenileniyor, kapakların renkleri değişiyor yine bana boş çıkıyor. Tamam şansızım, hep boş çıkıyor ama biraz değişik yazılarda görmek istiyor insan. İşte benden “Tekrar deneyin” yazısına alternatif yazılar. İşte gıcıklık veren kola kapağı yazıları.

-Ah be gözüm, bir yandakini alsaydın keşke

-Sen yenisin galiba

-Bismillah demeden açarsan

Devamını Oku.. »

Bir dönem Technorati‘nin ana sayfasında “Dünya’da 70+ milyon blog var, bazıları mutlaka iyi olmalı” benzerinden bir söz vardı. Hergün, hemen hemen her konuda insanlar bir şeyler yazıyor, yazıları için mesai harcıyorlar ve birilerinin de bu yazdıklarını okumalarını bekliyor.

Burada olan bir yazıyı ortalama 40-45 dakika gibi bir süre hazırlıyorum. Bloglarına benden daha fazla vakit ayıran blogcular elbette vardır. Bu emeğin karşılığını okunmak olarak değerlendirirsek, “nasıl daha fazla okunurum?” sorusuna beraberce yanıt aramaya çalışalım.

1. Doğru altyapıyı kullanmak
Blog yazmak için hazırlanmış WordPress, MovableType, Typepad gibi birçok blog motoru bulunmakta. Her birinin çeşitli avantajları, eksik yönleri var tabii. Birçoğu açık kaynak olan sistemlerden birini seçmeden önce ihtiyaçlarınızı doğru belirlemeli, blog motorunun gelişim sürecini, kaynaklarını, kullanıcılarını göz önünde bulundurmalısınız. Tercih yapmadan önce OpenSourceCMS ve WeblogMatrix platformalarına göz atabilir, açık kaynak blog altyapıları hakkında birçok bilgiyi edinebilirsiniz.

2. Blog barındırma yöntemi
Kendi alanadınızın haricinde blogunuzu ücretsiz bir sunucuda/blog yazım platformunda tutmak sizi maddi yönden bir külfetten kurtarabilir. Ancak bazı konularda dezavantajlı duruma düşeceksiniz. Yazı adresleriniz, yönlendirmeleriniz, istatistikleriniz olması gerekenden farklı olacaktır. Ayrıca size blog yazım imkanı veren altyapının güvenilirliği de belirsizdir. Bildiğiniz gibi WordPress gibi bir platforma ülkemizden ulaşamıyoruz (konu ile ilgili bkz: WordPress.com Blogunuzu Kurtarın). Dolayısıyla imkanınız var ise mutlaka kendi alanadınızı ve sunucunuzu kullanmalısınız. Bu sayede birçok yönden serbest olacak, blog yazdığınız yerin imkanlarının dışına çıkabileceksiniz.

3. Başlık seçimi ve yazılarınız
Bu konuya seo ile ilgili hemen hemen her konuda değinmeye çalışıyorum. Çünkü ziyaretçi trafiğinizi etkileyen en önemli konulardan biri. Yazınızın başlığı kısa, anlaşılır, yazınızla ilgili, okuyucuyu çekebilir, sık aranan sözcüklerden seçilmiş nitelikte olmalıdır.

4. Yazım konunuz ve diğer bloglar
Kendi içeriğim ile ilgili takip ettiğim gerek yerli, gerek yabancı birçok site var. Bu takip yazdığım konu hakkında yeni bilgiler öğrenmemi, yeni bakış açılarını görmemi sağlıyor. İçeriğiniz her ne olursa olsun Technorati, Del.icio.us, Digg gibi dünya çapındaki komüniteleri takip etmelisiniz. Bunların yanında Blograzzi, Oyyla, Tusul, Linkibol, Yumiyum gibi Türkçe içerikli kaynakları da düzenli bir şekilde incelemelisiniz.

5. Yazı tanıtımı
Bir önceki maddede değindiğim sitelere yeni yazılarınızı kaydetmeniz yine ziyaretçi sayınızı olumlu yönde etkileyecektir. Yerli sitelerimiz, yabancı örnekleriyle kıyaslanamayacak derecede az etkiye sahip olsa da bir okuyucu kitlesi yaratmanızda yardımcı olacaktır. Bunun için EkleBunu gibi sitelerden Share This gibi eklentilerden yararlanabilirsiniz.

6. Açıklayıcı linkler
Yazılarınıza konu ile ilgili linkler eklemek yararınıza olacaktır. Bildiğiniz, takip ettiğiniz bir link olmasa bile basit bir Google araması ile kimi terimlere link vermek hem okuyucunuzun bilgilenmesine hem de arama motorlarının yazınız ile daha fazla ilgilenmesine neden olacaktır. Ancak bu link yelpazesini birçok blogcunun yaptığı gibi Wikipedia ile sınırlandırmayın. Çünkü birçok bilinçli internet kullanıcısı bu ansiklopediden haberdar, bilmediği bir kavram hakkında pekala Viki sorgulaması yapabilir. Konu ile ilgili bir diğer önemli nokta da kendi blogunuz içinde link vermek. Daha önceden açıkladığınız bir konuya, bir diğer yazınızda da değiniyorsanız mutlaka o yazıya link verin. Böylelikle ziyaretçileriniz site içi taramaları artacaktır.

7. Doğru dil kullanımı, okunabilir yazılar
Ülkemizin en büyük sorunlarından biri de dilimizin yozlaşması. Bu yozlaşmaya en büyük katkı da internetten geliyor sanırım. Yazılarınızda -bilginiz dahilinde- Türkçe’nin doğru kullanımına özen göstermeniz okuyucunuzun size olan saygısını arttıracaktır. Tereddüt ettiğiniz sözcüklerde TDK‘nın yazım klavuzuna başvurabilirsiniz. Ayrıca görsel olarak yazılarınızın okunabilirliğine önem vermelisiniz. Gözü yoracak renk kombinasyonlarından, aşırı büyük veya küçük yazı boyutlarından (konuyla ilgili bkz: Yazı Karakteri Kaynakları) kaçınmalısınız.

8. Blogunuzun istatistikleri
İmkanınız var ise blogunuza dair geniş kapsamlı istatistik tutmalısınız (bkz: Site Sayaçları). Bu sayede ziyaretçilerinizin ne şekilde blogunuza ulaştığını, en çok hangi konular üzerinde yoğunlaştığını analiz edebilirsiniz. Böylelikle ağırlık vermeniz gereken konuları, üzerinde pek de fazla durmamanız gereken yazıları saptayabilirsiniz. Bir diğer önemli nokta da eğer beklediğiniz ziyaretçi sayısının altında iseniz istatistiklerinizi okuyucularınızla paylaşmamanız. Çünkü bu durum ister istemez okuyucunun size bakış açısını etkileyecektir.

Bu listeyi uzatmak, yeni fikirler, stratejiler geliştirmek elbette mümkün. Başlangıç olarak benim izlediğim yolları belirtmeye çalıştım, yeni blogculara az da olsa yol göstermek ümidiyle…

Alintidir!

Evet bir arkadaşın yeni başlayanlar bölümüne CTRL hakkında açtığı konu ,
Başlık : CTRL Tuşu çalışmıyor

Üye : CRTL Tuşum çalışmıyor.
Üye 2 : Konuyu biraz daha açabilirmisin nasıl yani ? Klavyende sorun olmasın ?
Üye: Bilmiyorum nerde sorun olduğunu CTRL tuşuna basıyorum ama word de ctrl diye yazmıyor

Devamını Oku.. »

Intervideo WinDvd Platinum 8
WinDVD 8, size standart bir DVD yürütücüden çok daha fazlasını sunuyor. Bu yeni sürümün HD-DVD ve Blu-ray desteği dışında Windows Vista ile uyumlu çalışması da göze çarpan yenilikleri arasında. Ayrıca Crystal-Clear ve HD teknolojisi sayesinde daha net videolar oynatma imkanı sunuyor. WinDVD 8, birçok video ve ses biçimini destekliyor.

Devamını Oku.. »


Xtivity v1.51 - 95 MB

Xtivity isimli bu yazılımla özellikle web siteleri için ideal ve orjinal animasyonlar grafikler tasarlıyabiliyor ve hazırlayabiliyorsunuz.Bu program kesinlikle kullanmasi komplike olmayan mükemmel bir arayüze sahipİçimizde Flash 8 i onlarca kez açıp tekrar sıkılıp kapatmış arkadaslarimiz vardir.Ama bu programla bastan sona tamamen flash la hazirlanmis web sayfalari Flash video playerlar mükemel butonlar yapmaniz mümkün.

Devamını Oku.. »

- 1901 - 2099 yılları arasında tamamen Astronomik Hesaplama metodu
- Enlem ve Boylam 0.01° hassasiyetle girilebilir
- Dünya üzerindeki 8.000 yerleşim merkezi içinden seçim yapılabilir
- Tüm namaz ve Kerahet Vakitleri
- Asr-ı Evvel / Asr-ı Sani
- Kıble açısı, pusula sapması ve güneş yatay/dikey açısı

Devamını Oku.. »

alt

- 2007 Airborne Mini Coupe - 9 pic
- 2007 BMW 3 Series Convertible - 16 pic
- 2007 Panthera Concept Design by Stefan Schulze - 6 pic
- 2007 Sportec Porsche 997 Turbo - 12 pic

43 pic | 18 mb | HQ

Devamını Oku.. »

Kurtlar Vadisi’nin 3. ve 4. sezonu 3 DVD seti olarak Ozan Video etiketiyle satışa sunuldu. Efe Karahanlı olarak doğan, Ali Candan olarak büyüyen, daha sonra yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar, mafyayı çökertmek amacıyla girdiği bu yolda 97 hafta izleyicileriyle buluştu. Attila Olgaç, İstemi Betil, Sönmez Atasoy, Güven Hokna gibi dev isimlerin yer aldığı kadrosuyla yayınlandığı 4 sezon boyunca 100’den fazla yeni karakter yaratan Kurtlar Vadisi, son 2 bölümünde iki ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone ve Andy Garcia’yı da oyuncu kadrosuna kattı.

Devamını Oku.. »

GTA IV
GTA 4

Rockstar Games, merakla beklenen aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV‘ün ilk ekran görüntülerine ve videosunu yayımladı. Oyunun ilk videosunu izleyebilir ve 67 MB’lık videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 17 Ekim 2007 tarihinde PS3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek oyunun ilk ekran görüntülerine ise ulaşabilirsiniz

GTA 4′yi 15 dakika boyunca gören habercinin izlenimleri

Game Informer‘dan Andrew Reiner, Rockstar’ın kalesine girmeyi başararak oyunu çalışırken gören ilk basın mensubu oldu. Kendisinin derlediği notlardan oyunla ilgili ilgi çekici detaylar şöyle:

Devamını Oku.. »

Münevver Hanım: “Boksörden şampiyon olur ama koca olmaz”

Ali Pusat:
“Şampiyonluğu görüp de seni görmeyecek bu gözlere o paralar haram olsun”

fuat: ” niye abi bizde veyselin torunuyuz ”

Ali Pusat: ” senin icin istanbulun yolu üniversiteden benim için ringten geçer ”


Devamını Oku.. »

Selahaddin Hoca’nın affettiği Pusat, hocasıyla tekrar çalışmaya başlamasının mutluluğu içerisindedir. Fakat kendini hocasına ispatlamak zorundadır. Tekmelediği havluyu temizleyerek, her şeye yeniden başlar. Fakat bu yeni başlangıç, Pusat’ın hayatındaki sorunları çözmeye yetmeyecektir. Kont’la karşı karşıya gelen Hediye ise bir gazeteci olarak dik durmaya çalışır. Bir yandan da altı yılın ardından hayatına giren, babasıyla tekrar çalışmaya başlayan Pusat’a kendisini ifade etmesi gerekecektir. Kont’un karşısına çıkaracağı rakibi büyük bir merakla ve hırsla bekleyen Özkan tüm çabalarına rağmen rakibinin kim olduğunu öğrenemez. Kont’un ise ona çok büyük bir sürprizi vardır.

Çılgın Rus'un Ölümle Dansı

Sarhoş Turist 5 Yıldızlı Otelde Çırılçıplak Dans Ederken Merdiven Boşluğuna Düşerek Öldü. SARHOŞ TURİST 5 YILDIZLI OTELDE ÇIRILÇIPLAK DANS EDERKEN MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEREK ÖLDÜ.

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki beş yıldızlı bir otelde tatil yapan Rust tuist 31 yaşındaki Kiril Rakov, sabah saatlerinde otelin ikinci katındaki koridorda çırılçıplak dans ederken, merdiven boşluğundan aşağıya düşerek öldü. Rus turistin, çıplak halde dolaşması ve korkuluktan düştüğü an otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Devamını Oku.. »

eğlenceli resimler hazırlayabileceğiniz kullanımı kolay bir resim düzenleme aracı. Gerçek resimlerinizi karikatürize etmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç birçok gelişmiş boyama, renk ve efekt seçeneğine sahip. Yağlı boya, kurşun kalem, keçe kalem ve daha bir çok boyama aracı barındıran ArtRage ile kendi karikatürlerinizi oluşturabileceksiniz.

ArtRage hazır şekiller kullanmayan bir program. Fakat opaklık, genişlik ve herbir çizim aracının rengini ayarlıyabiliyorsunuz. BMP, JPEG veya PNG dosyalarını destekleyen program bu dosyalar içindeki şekilleri takip etmenizi ve doldurmanıza izin veriyor.

Boyama Araçları

Devamını Oku.. »


CyberMotion 3D-Designer adında da anlaşılabileceği gibi 3 boyut grafik programıdır. Modelleme, animasyon ve kaplama (render) özelliklerine sahiptir. Piyasadaki birçok 3 boyut modelleme yazılımının sunduğu temel işlevlerin dışında ek özellikler barındırmaktadır.

Devamını Oku.. »

Label Maker Pro, profesyonel olarak adres etiketleri, isimlik, zarf, imza, antetli kağıt, posta kartı, şirket kartı vb. şeyleri veritabanından hızlı ve kolay bir şekilde yapabilen bir program.

Devamını Oku.. »

Internet Explorer, Firefox, Opera, Netscape ve Avant tarayıcılarını destekleyen içerik filtreleme programı (anti porn)

- Girilen Adresler
Girilmiş olan internet adresleri günlük olarak kaydedilir.
Bu adresler, filtre uygulanan ve uygulanmayan adresler olarak görüntülenir.
Tarih bilgisi girilerek geçmiş tarihli ziyaret raporu alınabilir.
Adres üzerinde sağ tuş ile adresin temiz yada yasaklı adres listesine eklenmesi sağlanır.
- Adres ve Kelime Listeleri
Yassak Programında, programın kendi adres listesi görüntülenmez. Kullanıcı dilerse yasaklamak istediği yada filtre uygulanmasını istemediği adresleri Yassak Adres Listesi yada Temiz Adres Listesi başlığı altına ekleyerek kendi listelerini oluşturabilir.

Devamını Oku.. »


Program Adı: Panda Internet Security 2008
Dosya Boyutu : 52.70 MB
Dil : Ingilizce
Lisans:
79.75£
Limit : 30 günlük Kullanım Süresi
Konusu : Internet Güvenlik Programı
Açıklama: Sana ait gizli bilgileri korur. Interneten gelicek tehlikelere karşı uyarır. Internet sitelerinde çıkan bannerleri kapatır seni zor durumda bırakmaz spywareler karşı tam bir ilaçtır.

Devamını Oku.. »

Planet Wallpaper Episode 7
29 HQ JPEG|1024 x 685 - 5120 x 3404|47 MB
Devamını Oku.. »

Cennetten Bir köse Sanki :) insanin bakinca resimlere ici ferahliyor

Devamını Oku.. »

1024 x 768 Resimi Görmek icin Resimin üzerine tiklayiniz.


Devamını Oku.. »